Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1074 niezalogowanych)
25 Postów

(fish_hs)
Wiking
O boze...
To żeś teraz dojebal z tym tematem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marekk0011 napisał:
jak powiedziec fryzjerowi zeby obciol mnie mniej wiecej na 8 mm? idz do np. europrisa kup maszynke i sam sie opierdolisz w lustrze i nie musisz znac slow typu"obciol", ale jak czytam takie posty tego typu to jedno mi przychodzi do glowy... OSIOŁ!!! co z tego że nawet poprawnie powiesz mniej wiecej 8mm... a jak sie zapyta mniej czy więcej jak 8?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
... litości!

Autorowi gratuluję odwagi w zadawaniu takiego pytania na TYM forum. Niech nie będzie jednak, że nie pomogę...więc mam 2 propozycje..
Powiedź fryzjerowi to po angieslku (zakładam, że znasz)
lub
skorzystaj z google translator.
Ja za kilkanaście dni zaczynam swoją przygodę z norweskim, ale to będzie coś w stylu:
Kan du klippe håret mitt bare åtte millimeter.

Nie sugeruj się, mogłam się pomylić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
buniusia79 napisał:
... litości!

Autorowi gratuluję odwagi w zadawaniu takiego pytania na TYM forum. Niech nie będzie jednak, że nie pomogę...więc mam 2 propozycje..
Powiedź fryzjerowi to po angieslku (zakładam, że znasz)
lub
skorzystaj z google translator.
Ja za kilkanaście dni zaczynam swoją przygodę z norweskim, ale to będzie coś w stylu:
Kan du klippe håret mitt bare åtte millimeter.

Nie sugeruj się, mogłam się pomylić.

spoko zawsze ma zapas do 1 mm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Kamień Jedenasty)
Nowicjusz
marekk0011 napisał:
idioto chodzi mi o to jak powiedziec to po NORWESKU
Ładnie się przedstawiłeś , nie ma co .

Niemniej moim zdaniem , najlepsze wyjście dla ciebie , to kupienie sobie najprostszej maszynki do strzyżenia z nastawną wysokością .

Koszt zakupu jest niewspółmiernie niższy , od jednorazowego strzyżenia / ŚREDNIO , 150nok. strzyżenie / .

Ponadto , odpada upokorzenie się , przed pracownikiem z braku nieznajomości , podstawowych zwrotów w konwersacji konsumenckiej .

Niemniej sama decyzja należy do ciebie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok